У Шевченківському районі проведуть конкурс з благоустрою

Львів’ян «яскраво вразив» Lviv Fashion Week
24-27, березня відбувся Львівський Тиждень Моди — проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам.

Шевченківською районною адміністрацією Львівської міської ради за підтримки корпорації «Екодім» проводиться конкурс з покращення благоустрою «Місто – комфортне для життя».

Для участі в конкурсі запрошуються мешканці району, громадські організації, підприємства, організації та установи.

Метою проведення конкурсу є підвищення ініціативи мешканців району, підприємців, громадських організацій, установ та організацій та покращення взаємодії між ними та підприємствами житлово-комунального господарства району у вирішенні питань покращення утримання житлового фонду, прилеглої до нього території, підвищення культури побуту, дотримання правил спільної життєдіяльності, благоустрою та озелененню, здійснення заходів силами мешканців, спрямованих на благоустрій території м. Львова, а також приведення у належний стан прибудинкової території, в тому числі дитячих та спортивних майданчиків.

Заява учасника подається до 10 серпня поточного року, нагородження переможців відбуватиметься на урочистостях району з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: