Найближчим часом у Львові не підвищуватимуть вартості проїзду у маршрутках

Найближчим часом у Львові не буде підвищення тарифів на проїзд у маршрутках. Такими є результати громадських слухань, які сьогодні відбулись у сесійному залі мерії з ініціативи голови Асоціації перевізники Львівщини Івана Велійки.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info»

Під час громадських слухань йшлось також про те, що орієнтовно через два-три тижні відбудеться ще одні громадські слухання, які вже будуть офіційними. Саме на цих громадських слуханнях може бути прийняте рішення про подальшу долю вартості проїзду у маршрутках міста Львова.

Під час громадських слухань відбувалась постійна дискусія між заступником начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Олегом Вілюрою та представниками партії «Свобода» - головою комісії з питань транспорту та зв’язку Львівської міської ради Іваном Гриндою та головою комісії з питань законності Любомиром Мельничуком.

Зокрема Любомир Мельничук усіляко намагався відбілити партію «Свобода» від можливого підвищення тарифів на проїзд у Львові і неодноразово наголошував, що якщо таке рішення і буде прийматись у Львові, то його прийматиме виконавчий комітет Львівської міської ради і візуватиме мер Львова Андрій Садовий, а депутати не матимуть впливу на це рішення, адже не затверджуватимуть його на сесії міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: