Нардеп офіційно підтвердив написання листа до Тимошенко

Лист до Тимошенко стосовно майбутнього об’єднання «Батьківщини» з «Фронтом змін» справді був написаний і переданий Юлії Володимирівні. Це «Погляду» підтвердив народний депутат від «Батьківщини» Степан Курпіль.

Однак, за його словами, цей лист має дещо інший зміст, ніж той, що з’являвся в інтернеті.

«Варіант, який було оприлюднено, - це чернетка, яка зберігалася у комп’ютері народного депутата Одарченка. Це сирий і невідредагований варіант. Остаточний варіант, який власне було скеровано Юлі Володимирівні, в уже відредагованому вигляді, має дещо інші акценти», - зазначив Степан Курпіль.

За його словами, автори листа не виступають проти об’єднавчих процесів у принципі, однак хочуть з цього приводу знати думку самої Тимошенко, яка наразі не висловилася.

«Авторів листа передусім цікавить, на яких засадах має відбуватися об’єднання. По друге, не до кінця зрозуміла ідея зі створенням у партії «Батьківщина» посади голови політради, на яку претендує Арсеній Яценюк. Не може бути два гетьмани, тим більше, коли один із них сидить у в’язниці», - наголосив Степан Курпіль.

Він підтвердив, що є одним із підписантів листа. Також, за його словами, лист до Тимошенко підписали понад 10 голів обласних організацій «Батьківщини», дехто з членів політради та низка народних депутатів, серед яких згаданий вже Одарченко та Микола Томенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: