У Львові відбудеться свято вулиці Євгена Коновальця

Львів’ян «яскраво вразив» Lviv Fashion Week
24-27, березня відбувся Львівський Тиждень Моди — проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам.

До 122-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця гуртківці УДЮМК Франківського району малюють картини на патріотичну тематику. Крім виконання художніх робіт, цього тижня на заняттях в клубах УДЮМК дітвора знайомитиметься із життєвим та героїчним шляхом Євгена Коновальця.

На честь вшанування пам’яті та з нагоди відзначення 122-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця у п’ятницю, 14 червня, у Львові проведуть свято вулиці його імені. Урочистості з нагоди свята вулиці Євгена Коновальця відбуватимуться біля готелю «Турист», повідомила прес-служба ЛМР.

«У рамках святкування ми проведемо заключну виставку дитячих робіт на патріотичну тематику, які наші вихованці готують під час тематичних занять в гуртках та клубах», - говорить Ірина Кунцьо, в.о. директора УДЮМК Франківського району .

Патріотичні творчі заняття відбуваються 12 та 13 червня о 15:00 у кімнаті дозвілля «Калинове намисто» на вул. В.Великого, 11, та у клубі «Дивосвіт» о 14:00 на вул. Науковій, 76 у клубі «Берегиня».

Довідка

Детальну інформацію про гуртки Франківського району та режим роботи влітку можна отримати за номером телефону - 237-23-82. Заняття  в гуртках УДЮМК - безкоштовні.

Адреса готельного комплексу «Турист»: вул. Є. Коновальця,103

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: