Януковичу вигідно, щоб проти нього йшли Тягнибок і Симоненко, - Гриценко

Президент України Віктор Янукович є дуже-дуже-дуже сильним кандидатом у Президенти на 2015 рік і не потрібно його недооцінювати. у його руках зосереджена уся повнота влади та фінансових ресурсів.

Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав народний депутат України, голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Він також додав, що до кінця 2013 року опозиція, шляхом проведення соціологічних досліджень компаніями, які користуються довірою населення, повинна визначити єдиного кандидата у Президенти.

"Для Януковича найбільш вигідно, щоб його суперниками у другому турі був або Тягнибок, або Симоненко. Партія регіонів сьогодні працює не шляхом об’єднання країни, а шляхом підняття на поверхню теми фашизму. Вони хочуть показати, що от ті фашисти, ті антифашисти, а вони - найбільші демократи в Україні", - сказав політик.

На думку Гриценка, Янукович і його команда робитиме усе можливе для того, щоб у другому турі президентських виборів його суперниками були саме хтось із цих двох політиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: