Луценко розповів про Януковича, Путіна і Лукашенка

Президент України Віктор Янукович має чудову рису – насправді він об’єднав усю країну. Об’єднав із розумінням, що надалі так жити не можна.

Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав Юрій Луценко.

«Віктор Янукович – чудовий антипод проти радянського минулого. Він об’єднав усю країну із розумінням, що далі так жити не можна», - сказав Юрій Луценко.

Він також наголосив, що «не треба будувати українську стіну плачу, а потрібно будувати реальну державу».

«Сьогодні владу в Україні захопили реальні бандити і гангстери. Знаєте, я інколи думаю, а чи справді у нас так є? Так, та є. Українську державу захопили бандити, які усе тримають під собою», - сказав Юрій Луценко.

Він також зазначив, що у Білорусії «проблема психічно хворого чоловіча», у Росії – симбіоз КГБ і чиновників, а в Україні, насправді, найважча ситуація. «У нас – колосальний моноліт суддів, бандитів, прокурорів, міліціонерів, чиновників, які власне і породили Януковича. Проблема не у Януковичі, а у тій команді, яка його породила і тримає усю владу. Але у результаті в країні є всенародне відчуття, що далі так бути не може. В Україні навіть гірша ситуація, аніж про це говорить опозиція, тому не треба бавитись у слова, як знову ж таки, це любить опозиція», - сказав Луценко і одразу пожартував, що його радикалізм нікуди не зник.

«Держава сьогодні реально не працює, тому вважаю, що рушійною силою у нас повинен бути середній клас і для виведення країни на якісно новий рівень потрібно 10 років», - сказав Юрій Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: