У Львові збільшилась кількість екскурсоводів

Львів’ян «яскраво вразив» Lviv Fashion Week
24-27, березня відбувся Львівський Тиждень Моди — проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам.

Львів – місто цікавих екскурсій. Відтак, тут готують кваліфікованих екскурсоводів. 12 червня в Італійському дворику Львівського історичного музею відбулося урочисте вручення Свідоцтв про закінчення ліцензованих курсів екскурсоводів та гідів-перекладачів Центру «Мандри-Плюс».

Це вже восьмий випуск кваліфікованих спеціалістів туристичного супроводу, екскурсоводів містом Львовом, повідомила прес-служба ЛМР.

З початку жовтня до кінця квітня, три рази на тиждень тривала клопітка робота. У підготовці кваліфікованих гідів взяли участь відомі фахівці з історії, архітектури, мистецтвознавства, методики ведення екскурсій, досвідченні фахівці-екскурсоводи та гіди-перекладачі.

Слухачами курсів  були старшокурсники львівських вишів, працівники туристичних фірм, викладачі вищих навчальних закладів, вчителі, молоді спеціалісти різних професій, пенсіонери,  майбутні мами.

Зауважимо, розпочався набір на курси 2013-2014 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: