У Львові вулиці здають в оренду. Відео

Платну парковку на вулиці Валовій відкрили із порушеннями?

З першого погляду ніби логічне рішення з сторони влади, адже у Львові вже давно назріло питання про недостатність паркувальних місць у центральній частині міста, та й докори від А.Садового в сторону бездіяльності ДАІ в плані нагляду за автомобілями, які регулярно порушують ПДР та паркуються в центральній частині міста у заборонених місцях набрало критичної маси.

Але не все так добре, як здається з першого погляду, ДК Львів вирішив розібратися у законності організації даної паркувальної зони та чи дійсно подібні нововведення впроваджуються владою в інтересах жителів та водіїв м.Львова.

Ще за довго до відкриття нової паркувальної зони значна частина ЗМІ анонсувала данну подію, а тому 12.06.2013р. коли відбулося офіційне відкриття паркувальної зони, ДК Львів вирішило на свої очі переконатися чи дійсно нова парковка працюватиме для громадян України.

Також хочемо звернути увагу читачів на те, що данних паркувальний проект є "пілотним" і реакція Львів'ян на подібні нововведення буде ключовим моментом у подальшому розвитку та маштабуванню подібних паркувальних зон на інших вулицях центральної частини міста Львова. По нашим джерелам вже запланована організація подібних паркувальних зон на пл. Міцкевича, вул. Л. Українки та вул. Чайковського.

ДК Львів провів аналіз законності влаштування паркувальної зони на вулицях Сербська та Валова та знайшов массу порушень, які були допущені при влаштуванні цієї парковки. Більш детальну інформацію ми отримаємо після звернення в Архдержбудконтроль Львівської області, які мають контролювати влаштування та організацію подібних паркувальних зон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: