У Львові сьогодні The Beatles Party

Сьогодні у Львові у нічному клубі «Пікассо» пройде The Beatles Party.

Про це повідомили організатори.

Акція присвячена 71-й річниці з дня народження сера Пола та 5-й річниці від «Independence Concert» на Майдані Незалежності в Києві.

В концерті візьмуть участь відомі львівські співаки Назар Савко, Владіслав Левицький, Марта Кулай, кавер-гурт «The Rohies» та клубна бітлз-кавер-група «The Beatlevs».

Довідка:

18 червня 1942 року в охопленому війною Ліверпулі народився Джеймс Пол МакКартні -- британський співак, композитор, автор текстів пісень, мультиінструменталіст, музичний продюсер, багаторазовий лауреат премій Grammy, Кавалер ордена Британської імперії, лицар Британської імперії. Занесений у Книгу рекордів Гіннеса як найуспішніший музикант і композитор-пісняр усіх часів
Популярність у світі здобув як один із засновників, учасників, лідерів легендарної рок-групи The Beatles.
11 років тому у Львові був заснований перший в Україні організований Фан-клуб легендарної ліверпульської четвірки (beatles.com.ua). Почесними членами клубу є Віктор Морозов, Руслана, «Пікардійська терція», «Океан Ельзи», «Вуйки» та багато інших шанувальників The Beatles. Впродовж цих років фан-клубівці провели чимало акцій з популяризації цієї групи. Чимало концертів в популярних львівських клубах «Dali», «Лялька», «Picasso» за участі провідних українських музикантів.
Апогеєм діяльності Українського Фан-клубу «Beatles.UA» стали заходи, проведені з нагоди концерту сера Пола МакКартні. За згоди організаторів концерту Фан-клуб отримав право на організацію промо-акцій на території Західної України. В обласних центрах були проведені конкурси караоке, дитячого малюнку та концерти. Активісти Фан-клубу відвідали село Бітля Турківського району Львівщини, де разом з місцевим фолькльорним ансамблем вивчили пісні Пола МакКартні та презентували їх на всеукраїнських телеканалах.
Львівські шанувальники The Beatles підготували Полу МакКартні спеціальний подарунок -- сорочку, пошиту та вишиту спеціально до цієї події. Вручення відбулось в день проведення концерту -- 14 червня 2008 році на особистій аудієнції з легендарним Бітлом. У відповідь отримали від нього автограф для всіх шанувальників, який від поставив на фірмовій клубній футболці.
Цього року Фан-клуб проводить The Beatles Party 17 червня в PicassoКлуб.

969188_598735050187022_1221875672_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: