На довиборах до Львівської облради зекономили 2,5 млн грн

безпілотнік (3)

Депутати підтримали ініціативу Петра Колодія про преміювання львівських спортсменів - переможців чемпіонатів України

17 червня 2013 р. відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності. На засіданні був присутній голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Під час засідання комісії Петро Колодій озвучив свою ініціативу преміювати львівські спортивні команди, які здобули "золото", "срібло" і "бронзу" на чемпіонатах України. "Ватерполісти львівського "Динамо" стали чемпіонами України з водного поло, гандбольний клуб "Галичанка" став срібним призером чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону  2012/2013, а львівська "Енергія" виборола бронзові нагороди чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі. Я переконаний, що такі високі спортивні досягнення слід належно оцінювати" – сказав Петро Колодій.

Комісія підтримала ініціативу голови облради і вирішила звернутися до департаменту фінансів ЛОДА щодо підготовки проекту розпорядження про виділення коштів для преміювання спортсменів з резервного фонду. За пропозицією Петра Колодія за "золото" "Динамо" отримає 100 тис. грн, "Галичанка" за "срібло" – 75 тис. грн, а "Енергія" за "бронзу" – 50 тис. грн.

Депутати заслухали інформацію голови обласної виборчої комісії Миколи Щура про використання коштів обласного бюджету на проміжні вибори до Львівської обласної ради у семи округах. Обласній виборчій комісії вдалося зекономити понад 2,5 млн. грн. Основна частина зекономлених коштів була передбачена на виплату заробітної плати членам виборчих комісій. Як повідомив присутніх Микола Щур, обласна комісія проводила контроль за роботою дільничних комісій і заробітну плату отримали лише ті члени комісій, які реально працювали в день виборів у комісіях. Депутати взяли інформацію до відома і подякували Миколі Щурові за якісну організацію виборчого процесу та економію коштів обласного бюджету.

Також депутати розглянули низку інших питань. Зокрема, і три додатки до проекту рішення "Про приватизацію об'єктів спільної власності територіальних громад області". Це питання вирішено винести на розгляд сесії.

Серед листів, які розглянула комісія, був і лист Державного агентства лісових ресурсів України про передачу у державну власність до сфери управління Держлісагентства ЦМК лісогосподарських підприємств області. Депутати виступили категорично проти такої ініціативи і прийняли рішення відмовити Держлісагентству.

Про це повідомила прес-служба ЛОР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: