У Львові продовжать ремонтувати вулиці

З наступного понеділка у Львові розпочинають ремонтувати наступні ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР.

Так, 24 червня на ремонт закривають вул.Городоцьку на ділянці від церкви Анни до Магнусу. 1 липня - вул.Бандери-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); 8 липня - вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярської; вул.Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької. Про це повідомила прес-служба ЛМР

Нагадаємо, ділянки доріг ремонтуватимуть в межах реконструкції доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР.

«Наступного року будуть продовжені роботи по вул.Хмельницького, таким чином матимемо ще одну транспортну артерію. Бо зараз по цій вулиці їздять тільки трамваї, а водії намагаються її оминати. Роботи будуть надзвичайно складні. Ці вулиці отримають нове життя, таких капітальних ремонтів там ніколи не проводили. Йдеться про заміну інженерних мереж, трамвайних колій, влаштування трамвайних плит, дорожнього полотна, тротуарів. Виконувати роботи буде компанія «Онур», яка виграла міжнародний тендер. Будівельні роботи триватимуть до листопада, але є ймовірність, що вул.Бандери-Коперника, за умови належного фінансування, буде відремонтована швидше», - зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Як додав Олег Береза, також до листопада буде збудовано транспортну розв’язку між вул. Городоцькою та Шевченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: