В Трускавці пройшли «Веселі старти». Фото

Відповідно до реалізації на Львівщині соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичної культурою і спортом, популяризації здорового способу життя, у Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «Спортовець» продовжуються дитячі спортивно-масові заходи, направлені на відзначення Олімпійського Дня-2013 та з нагоди святкування Дня міста Трускавця.

Про це «Дивись.info» повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Зокрема, цими днями проведено масові спортивно-розважальні ігри серед дітей пришкільних відпочинкових таборів міста Трускавця «Веселі старти».

Змагання відбулися за активної підтримки відділу освіти та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради, відділення НОК України у Львівській області, тренерів ДЮСК«Спортовець» та учителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл м. Трускавця

Усі учасники змагань отримали чимало позитивних емоцій й були нагороджені медалями та грамотами від міського голови Руслана Козира.  Вітали учасників змагань та нагороджували переможців головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль та головний суддя змагань Ігор Гургула.

На урочистому закритті змагань свою майстерність та вміння демонстрували вихованці Трускавецької циркової студії «Каскад» ( керівник - Микола Добровольський).

Переможцями змагань стала дитяча команда «Первоцвіт» (НВК «СЗШ№2-гімназія»), ІІ місце виборола команда «Промінчик» (СЗШ №3), ІІІ місце у команди «Веселка» ( СЗШ №1).

DSCF5785 DSCF5813 DSCF5747 DSCF5746(1) DSCF5777

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: