Берлінський фотомитець, що ловив крокодилів, завтра знимкуватиме Львів

Завтра, у п’ятницю 21 червня,  у Львові перебуватиме відомий фотограф з Берліна Марек  Позьняк. Він вперше відвідуватиме Україну на запрошення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за сприяння «Радіо «Жешів».

О 11.00 год. у фотогалереї «Світло й Тінь» (вул. Стецька, 3а) відбудеться зустріч Марека Позьняка з фотомитцями та журналістами Львова.

Опісля німецький фотограф планує здійснити прогулянку Львовом та познимкувати місто та його чудових мешканців та гостей.

Про це повідомив Андрій Болкун

Марек Позьняк (Marеk Poźniak) – фотомитець (http://www.marekpozniak.de/).

Громадянин Німеччини, постійно мешкає у Берліні. Має польське походження, з «домішками» української крові. Професор. Темою його дисертації була комп'ютерна графіка. Викладає в кількох університетах.

Мандрівник. Його фото виставляються у найбільших фотогалереях світу. Фотографії робить найстарішими камерами. Також пише п'єси та книги. У молодості був мисливцем крокодилів. Марек Позьняк працює зокрема й для зірки італійської кулінарії, відомого  шеф-кухаря Пазоліні – створює ілюстрації його куховарських книг.

Дружина Марека Позьняка є співвласником авторитетного туристичного агентства «Rainbow Tours» й досить часто завдяки подорожам Марека встановлює нові напрямки для туристів.

За словами Марека Позьняка - це його перший візит до України і він би хотів зробити щось для молодої Української держави. Він мріє про європейський фестиваль фотографії, який би проходив в одній з країн колишнього Радянського Союзу. Він також відкритий для переговорів щодо українсько-німецької співпраці в галузі культури й мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: