АТП-1 передчасно змінило рух маршруту №45

Маршрут № 45, який належить ЛК АТП-1 уже від сьогодні змінив свій маршрут руху і відсьогодні курсує на вулицею Коперника до Шота Руставелі, а через вулицю Вітовського і до Короля Данила.

Про це повідомив кореспондент «Дивись.info»

При цьому, водії маршруток завчасно не повідомляють пасажирів про такі зміни руху.

Сьогодні в обід кореспондент «Дивись.info» став свідком саме такої ситуації: водії автобуса СН 4140 АС зупинився на зупинці біля трамвайного на вулиці Сахарова і повідомив пасажирам, що від сьогодні маршрутки не їдуть через вулицю Коперника, а через вулицю Вітовського до Короля Данила.

Таке повідомлення подія уже на зупинці на Сахарова викликало обурення серед пасажирів, адже у маршрутці немає жодних оголошень про це і, зрештою, водій не попереджував про це пасажирів ані на кінцевій зупинці, ані на проміжних.

Зазначимо, що на сайті ЛК АТП-1 повідомляється про те, що 1 липня на ремонт закривають вулицю Коперніка на ділянці від вулиці Степана Бандери до музею "Русалки Дністрової"(Головна пошта)

«У зв'язку з цим маршрут №45 в період ремонту буде курсувати вулицями Вітовського - Франка в обидві сторони. Кінцева зупинка на цей час переноситься на пл.Галицьку, з подальшим виїздом на маршрут через вул. Князя Романа», - йдеться на сайті підприємства.

Прес-служба Львівської міської ради раніше також повідомляла, що рух автобуса на маршруті № 45 буде змінено з 1 липня.

Тож, шановні львів’яни, сьогодні не вартує чекати маршрутку № 45 на вулиці Коперника і проспекті Шевченка!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: