Денис Сніжко проведе майстер-клас

6 липня з 17:00 до 19:00 у Львові на проспекті Шевченка, 13 від одного з творців «Пекельної кухні – 2″, відбудеться майстер-клас «Пекельний продакшн»/За лаштунками телепроектів».

Денис Сніжко - один з режисерів та виконавчий продюсер проекту «Пекельна кухня – 2» на каналі «1+1», креативний продюсер «Без ГМО» на каналі «Україна» («Без ГМО» – ігрове шоу, в якому випробування поєднуються з пристойною дозою гумористичної імпровізації Фронтменів групи «Танок на Майдані Конґо»).

Режисер низки документальних та телевізійних фільмів, що транслювалися на каналах “СТБ”, «Інтер» та «1+1». В якості керівника проекту та головного режисера запускав всеукраїнській телевізійній проект: «Битва екстрасенсів» на телеканалі «СТБ».

В якості режисера приймав участь у створенні проекту «Великі українці», наразі знімав документальний фільм про Вячеслава Чорновола. Також приймав участь в розробці та створенні проекту «Майданс» на телеканалі «Інтер».

Режисер другого сезону “Україна Чудес” з братами Сафроновими. Сьогодні керує Аурум Продакшн, який знімає декілька кулінарних програм та співпрацює з Українським Медіа Холдінгом.

1044011_668206319861735_621764937_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: