Кличко: Я толерантно ставлюсь до представників секс-меншин

Голова фракції «Свобода» у Верховній Раді Олег Тягнибок не був присутній 21 червня на зустрічі інших лідерів опозиції з міністром закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле, тому що його на зустріч не запросили. Про це розповів сам пан Тягнибок в ефірі телеканалу «Інтер».

«Я б пішов, але не запросили. Міністр є відомою людиною, яка сповідує, скажімо так, погляди нетрадиційної сексуальної орієнтації», – заявив пан Тягнибок, повідомляє НБН.

Причина, за якою глава МЗС Німеччини не захотів зустрічатися з головою «Свободи» залишилася невідомою. Пан Вестервелле цю ситуацію не коментував, так само, як і голови опозиційних фракцій Віталій Кличко («УДАР») та Арсеній Яценюк («Батьківщина»).

Пан Кличко зазначив, що він толерантно ставиться до будь меншин. «Я абсолютно толерантно ставлюся до будь-яких національностей, рас, релігійних приладь або сексуальних меншин», – сказав він.

А пан Яценюк додав, що опозиція «повинна зустрічатися з європейськими партнерами». «І ми будемо це робити», – підкреслив голова фракції «Батьківщина».

Як повідомляв НБН, 21 червня глави парламентських фракцій «Батьківщина» Арсеній Яценюк і «УДАР» Віталій Кличко зустрілися з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле. Опозиціонери попросили його підняти питання лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко на зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Варто відзначити, що партія ВО «Свобода», яку очолює Олег Тягнибок, відома свої негативним ставленням до секс-меншин.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: