Cадовий закликав львів’ян без зайвої потреби не під’їжджати до ділянок, що ремонтуються

У традиційному відеозверненні до львів’ян міський голова розповів про ремонти доріг, які розпочнуться у місті з наступного тижня. Ремонтуватимуть 4 ділянки, роботи планують завершити у листопаді цього року. Відтак, мешканців просять користуватись громадським транспортом та не під’їжджати до ділянок, на яких проводитимуть ремонтні роботи. 

«В червні у Львові почалась кампанія по ремонтах доріг. Вже зараз в ремонті є вул. Пекарська і вул. Січових Стрільців. З понеділка, з обіду, перекрилась вул. Городоцька і з вівторка почнеться капітальний ремонт цієї дороги на відтинку від церкви Анни до «Магнусу». Буде замінена вся інженерія, всі комунікації, буде влаштоване нове покриття і безшумна трамвайна колія. Взагалі Городоцька завжди була у Львові символом бездоріжжя, тому дуже важливо, щоб ми в цьому році цю вулицю відремонтували.

За тиждень ми також на ремонт будемо брати вул. Коперника. Там невелика ділянка, вона буде відремонтована в літній період. І тиждень після цього беремося за ремонт вул. Богдана Хмельницького. Ми будемо це робити в унісон з вул. Городоцькою. Плануємо, що до кінця цього року ремонтні роботи на Городоцькій та Богдана Хмельницького будуть завершені.

Звичайно, що це велике навантаження на місто, що це створює дуже багато незручностей для львів’ян, але іншого варіанту ремонтувати дороги немає. Тому велике прохання до львів’ян, без зайвої потреби не під’їжджати до тих ділянок, користуватись громадським транспортом», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: