Через Валову можна буде проїжджати

Під час засідання виконавчого комітету було прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 12.04.2013 № 208». Цим рішенням внесено зміну до пункту 2 попереднього рішення виконкому.

Тепер пункт 2 рішення буде формульовано так: «Закриті паркувальні зони як спеціально обладнані майданчики для паркування є прилеглими територіями до проїжджої частини, що не призначені для наскрізного проїзду».

«Виконкомом встановлено таке поняття, як «територія прилегла до приїжджої частини». Вона передбачає неможливість наскрізного проїзду. Проте ситуація є такою, що  люди зможуть проїжджати через вулицю Валову без стягнення жодної плати, оскільки нашими правилами паркування передбачено, що перші 15 хвилин перебування на паркувальній зоні будуть безкоштовними. Тобто хоча формально ця вулиця перестане бути такою, що призначена для наскрізного проїзду, але будь-яка  людина, якій потрібно буде проїхати через цю зону, вона зможе це зробити. В нас зараз відділ паркування і моніторингу вже вносить зміни до відповідної програми, щоб фіксувати час заїзду і виїзду автомобіля до цієї зони», -  роз’яснила після завершення засідання начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: