Львів очолює ТОП-10 європейських міст, які варто відвідати цього літа, - Reuters

На сайті міжнародного інформагентства Reuters опублікували ТОП-10 міст Європи, які радять відвідати влітку цього року. Цей список очолив Львів, обійшовши, зокрема, Гамбург, Вільнюс, Валенсію та Будапешт.

Опублікований на Reuters ТОП-10 європейських міст сформували редактори та члени спільноти порталу подорожей VirtualTourist (www.virtualtourist.com). На сайті зазначають, що Львів, в першу чергу, заслуговує на те, аби очолити цей список.

«Львів, місто у Західній Україні, яке стало сучасним діловим центром, за одностайним рішенням членів VirtualTourist є лідером серед європейських міст, які варто побачити. Головні видатні місця Львова знаходяться на неймовірно компактній центральній площі, що робить місто ідеальним для прогулянок у вікенд. Починати варто з площі Ринок, самого центру міста, оточеного майже 50 унікальними архітектурними пам’ятками, особливої уваги з яких заслуговує вежа Корнякта епохи Відродження. Відвідувачі не можуть пропустити Львівський оперний театр, скарб у стилі неоренесансу, який можна порівняти з оперними театрами Парижа і Відня», - йдеться у публікації Reuters.

Зазначимо, автори статті радять відвідати у липні акцію «Ніч у Львові», під час якої відбувається понад 100 нічних екскурсій і театралізованих дійств.

«Нам дуже приємно проводити акцію «Ніч у Львові», яка вже переростає у фестиваль. Це європейська практика. Для міста такі проекти є дуже важливі, адже це промоція музеїв, галерей та інших цікавих для гостей закладів. Ми прагнемо, аби львівські музеї у такий спосіб «оживали». «Ночі у Львові» відбуваються цікаво і театралізовано», - зазначає Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: