Нагороджено переможців чемпіонату Львівщини з футболу серед учнів ДЮСШ. Фото

20 – 22 червня у Львові відбулася фінальна частина Чемпіонату Львівської області з футболу серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл 1997-1998 років народження.

Відповідно до Положення про чемпіонат області серед учнів ДЮСШ з футболу та підсумків попередніх змагань у підгрупах, з 29 команд, які брали участь у змаганнях протягом 2012 – 2013 навчального року, до фіналу потрапили 8 команд.

Про це «Дивись.info» повідомив начальник Львівського обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОНмолодьспорту Анатолій Ігнатович

У фінальному двобої з рахунком 3:0 перемогу над спортсменами Жидачівської дитячо-юнацької спортивної школи здобули вихованці команди дитячо-юнацької спортивної школи м. Мостиська Бронзові нагороди отримали господарі футбольного поля – футболісти спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №4.

footbol1

По завершенню змагань учасників привітали начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович та голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, які вручили кубки, медалі, безкоштовні квитки на відвідання аквапарку “Пляж” та смачні подарунки від ТМ “Галичина”, “ЛІМО” усім учасникам фіналу.

footbol2

Нагадаємо, що змагання з футболу серед учнів ДЮСШ на Львівщині організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки спортивно-розважального комплексу “Аквапарк “Пляж”, ПрАТ “Галичина” та Львівського холодокомбінату. Метою заходу було привернути увагу громадськості до проблем залучення дітей до здорового способу життя та занять оздоровчим спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, а також організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах області.

footbol3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: