Журналістів запрошують на прес-тур на цирковий фестиваль «Золотий трюк» до Кам’янця-Подільського

З 19 липня до 15 вересня у Львові відбудуться гастролі найбільшого шапіто у східній Європі «Kobzov Circus». З метою презентації нового масштабного проекту представників ЗМІ запрошують 29 червня відвідати розважальний комплекс «Kobzov Circus» на міжнародному фестивалі «Золотий трюк» у Кам’янці-Подільському.

Фестиваль «Золотий трюк Кобзова» – подія світового рівня. Фестиваль під одним куполом об’єднає світові імена циркового мистецтва. У  Кам’янець-Подільському з 28 червня до 1 липня перебуватимуть професіонали циркового мистецтва. Серед них будуть відомі циркові артисти, керівники світових цирків, керівники міжнародних циркових фестивалів, спеціалісти  в області циркового мистецтва, а також редактори відомих журналів про цирк.

Серед найвідоміших членів журі будуть присутні Урс Пілс (Віце-президент Міжнародного фестивалю циркового мистецтва в Монте-Карло), Фарзана Рахимівна Халілова (Генеральній директор «РосГосЦирка»), Фабіо Монтіко (Директор міжнародного циркового фестивалю в м. Латина (Італія) та інші. За традицією спеціальний гість – Принцеса Стефанія (Монако).

Учасники з Італії, Франції, Монте-Карло, Угорщини, Росії, Білорусії, України та інших країн світу будуть змагатися за перемогу на фестивалі. По закінченню відбудеться гала-концерт фестивалю «Золотий трюк Кобзова». Будуть виступати не лише конкурсанти, але й українські зірки шоу-бізнесу.

Організаторами фестивалю виступає Всеукраїнська Громадська організація «Циркова Спілка Кобзова» за підтримки Європейської Циркової Асоціації (ЕСА). Зі слів самого Миколи Кобзова: «Фестиваль «Золотий трюк Кобзова» - це унікальний захід в сфері циркового мистецтва для України. Адже саме тут народжуються нові «зірки арени», які прославляють Україну по всьому світу».

Метою фестивалю є виявлення нових талановитих виконавців, а також популяризація України в світі циркового мистецтва. Надання можливості окремим цирковим виконавцям взяти участь в професійному творчому фестивалі. Зміцнення культурних зв’язків між продюсерськими центрами, творчими агентствами та іншими культурними центрами і цирковими виконавцями з різних країн світу, регіонів України і країн ближнього зарубіжжя.

«Золотий трюк Кобзова» - щорічний міжнародний фестиваль циркового мистецтва, започаткований Миколою Кобзовим у 2011 році. Фестиваль приніс світу такі імена циркових артистів як  Олексій Григоров та Марина Главатських,  Ілля та Данило Страхови, Тетяна Бєлова. Фестиваль сформував імідж циркового мистецтва в Україні, як одного з найсильніших у світі. Офіційний сайт фестивалю: http://circusfest.kobzov.ua/

 

Зі Львова на комфортабельному автобусі журналістів доставлять до Кам’янець-Подільського, історично-культурного куточка України. У прес-турі візьмуть участь представники Львівської міської та обласної рад.

 

Програма

Субота, 29 червня

 

6:00 – 6:45 – Збір у Львові. Орієнтир – 2-поверховий брендований автобус «Кобзов». Місця збору:

6.00 – 6.20 – Пр-т Чорновола стоянка ТРЦ Інтер Сіті (біля маркету «Арсен»)

6.30 – 6.55 – Пр-т Свободи (біля Оперного театру)

6:55 – 7:00 – Відправлення

15:00 – 15:30 – Прибуття до Кам’янець-Подільського

15:30 – 18:00 – Фуршет, екскурсія до Фортеці, перегляд виставок.

18:00 – перегляд шоу-програми

20:00 – ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ НА АРЕНІ ЦИРКУ ЗА УЧАСТЮ ЗАСНОВНИКА «KOBZOV CIRCUS» МИКОЛИ КОБЗОВА ТА ПРОВІДНИХ АРТИСТІВ.

20:30 – Відправлення до Львова.

 

До Кам’янця-Подільського тур супроводжують: Андрій Цеховський, 0503881056; Лада Подборська, 0674875200. До Львова тур супроводжують: Максим Запорожець, 0675032621; Олександр Верещака, 0674874970.

 

Акредитація представників ЗMІ триває до 27.06.2013 включно у складі: журналіст та оператор/фотограф.

Для акредитації пишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером 0503881056. Контактна особа – п. Андрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: