Студенти Львівщини – переможці ХІ Універсіади України з баскетболу

Днями у Києві завершилися фінальні змагання XI літньої універсіади України з баскетболу серед чоловіків, які тривали з 17 до 25 червня 2013 року. Перемогу у фіналі змагань виборола збірна команда Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України,  сформована на основі студентської команди Національного університету “Львівська політехніка”.

За перемогу у фінальній частини змагань боролися студентські збірні Львівської, Тернопільської, Запорізької, Миколаївської, Кіровоградської, Харківської областей та м. Києва.

Спочатку студенти Національного університету “Львівська політехніка”  посіли перше місце у своїй підгрупі, перемігши з рахунком 67:63 студентів Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”,  збірну Тернопільського національного економічного університету (92:67), а також команду Запорізького національного технічного університету (технічна перемога).

У фінальній частині змагань львів’яни обіграли головних суперників з Харкова  – баскетбольну команду Харківської державної академії фізичної культури з  рахунком 97:88.

Зазначимо, що основа команди-переможця ХІ Універсіади України з баскетболу – збірної Львівщини – представлятиме Україну на всесвітній Універсіаді в Казані.

Нагадаємо, що ігри XI літньої універсіади України з баскетболу відбулися в межах заходів, передбачених Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженим наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.02.2013 №216.

Організатор змагань – Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства  освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: