У Львові відбудеться Форум молодіжних лідерів УГКЦ

Цими вихідними, 28-30 червня, у Львові відбудеться Форум молодіжних лідерів Української Греко-Католицької Церкви, участь у якому візьмуть близько ста людей з різних куточків України. Спеціальним гостем заходу стане єпископ-емерит УГКЦ Блаженніший Любомир (Гузар).

Форум, який розпочнеться 28 червня о 15:00, відбувається з благословення єпископа-помічника Львівської архиєпархії УГКЦ владики Венедикта (Алексійчука). Цього дня учасники матимуть нагоду зустрітися з Блаженнішим Любомиром.
«Організовуючи цей Форум, ми ставимо декілька цілей: об'єднати найактивнішу молодь, відкрити нові можливості та визначити спільне завдання на наступні 12 місяців», – окреслюють свою мету організатори.
У суботу, 29 червня, учасники працюватимуть у навчальних групах із фаховими викладачами. Кожен зможе обрати ту тему, яка для нього є актуальною і важливою. Серед тем, які пропонують організатори, – залучення волонтерів до діяльності церковних та громадських організацій, співпраця з медіа, як ефективно управляти організацією та залучати фінансування тощо.
Третього дня учасники Форуму зможуть запланувати спільну мету і конкретні завдання на рік. Таке планування та робота Форуму загалом, за словами організаторів, стануть ще одним кроком для творення Єдиного молодіжного простору УГКЦ. І додають, що така подія стане щорічною.
 
Форум відбуватиметься у Львівській духовній семінарії Святого Духа, за адресою вул. Хуторівка, 35а. Організаторами події є Комісія у справах молоді УГКЦ, Український католицький університет та Львівська міська рада.
Прес-служба УКУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: