У Львові відбувся перший тренінг для громадськості

З 26 до 27 червня в Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету відбувся перший тренінг для громадськості на тему: «Застосування інструментів маркетингу для підвищення ефективності роботи інститутів громадянського суспільства».

Учасники заходу ознайомились з розвитком інституційної та професійної спроможності інститутів громадянського суспільства та налагодження їх співпраці з органами державної влади й органами місцевого самоврядування

Зазначимо, тренінг проводив експерт з маркетингу та фандрейзингу, Руслан Краплич, який має унікальний практичний досвід залучення ресурсів громади, міжнародної допомоги та співпраці з бізнес-структурами, повідомила прес-служба ЛОДА.

Відкрили навчальний курс заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Дмитро Посипанко та директор Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету Наталя Бордун. До участі в тренінгах зголосилися 28 представників громадських організацій Львівщини.

Нагадаємо, навчання здійснюється в рамках реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 11.04.2013р. №712. Передбачено 10 одноденних тренінгів, які будуть проводити найкращі експерти третього та бізнес-секторів України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: