Мера Львова «потролили» за Грибовицьке сміттєзвалище. Фото

Під час проведення пленарного засідання сесії депутатів Львівської міської ради, 27 червня, під Ратушею мітингували громадські активісти та селяни приміських сіл Жовківського району, повідомляють в ГО «СПАС».

Пікетувальники вимагали дій від міської влади щодо вирішення питання ліквідації Львівського сміттєзвалища. Активістів ГО «СПАС», ГО «Львівський народний ринок», ГО «Передмістя Львова» та селян Грибович і Малехова прийшли підтримати також і окремі депутати Львівської обласної та Жовківської районної ради.

Окремим мітингувальникам вдалося потрапити до великої сесійної зали та продемонструвати свої плакати там. А п. Зиновій Саляк, депутат першого скликання Львівської міської ради, навіть заніс в приймальню чинного міського голови Львова Андрія Садового банку з чорною від гудронів водою.

«Львівська міська рада ігнорує та саботує вирішення питання Львівського сміттєзвалища. І громадськості доводиться нагадувати про проблему протестними акціями. Також, станом на сьогодні виконавчі органи Львівської міської ради програли вже два суди, які стосувалися бездіяльності у вирішенні питання сміттєзвалища. Львівська обласна прокуратура домагається дій від міської ради через адміністративний окружний суд, а громада перемогла у львівському місцевому суді Галицького району за позовом мешканки села Малехів п. Ганни Набит» - зазначив  заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

DSC05828 DSC05831 DSC05833

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: