Львівщина відзначила День молоді. Фото

За підтримки департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації 29 та 30 червня на Львівщині відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня молоді.

Так, 29 червня від пам’ятника Івана Франка стартував молодіжний квест «Не пий! Стрибай!», участь у якому взяли 10 команд. Перше місце посіла команда «Імпульс миру», друге – «Борець», а третє – «Йохана Бабай».

Зазначимо, що темою квесту стала пропаганда здорового способу життя серед молоді.

В рамках заходу 30 червня в Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького  протягом дня відбувалися змагання з фризбі (алтимат) та флорболу (хокей на землі).

Також команди різних громадських організацій Львівщини провели футбольні матчі на полі стадіону «Юність». Перемогу отримала команда Громадської організації «САМІ».

Ввечері перед концертом відбулось урочисте нагородження учасників спортивних змагань.

Після активних ігор жителі та гості міста мали можливість насолодитися творчістю молодіжних гуртів: «Fire Jam», «НаВиворіт», «Цвіт життя», «Шосте чуття», «Laurdes», «Дзвони сонця». Варто відзначити, що усі ці гурти пропагують українську пісню з глибинним текстовим наповненням.

Концерт закінчився запуском небесних ліхтариків у вечірнє небо.

16 15

Загалом на Львівщині відбулися близько 30 заходів з нагоди відзначення Дня молоді, серед яких молодіжна дискотека у вишиванках в м. Городок, ретро-концерт у м. Самбір, спортивні змагання, присвячені Дню молоді в Перемишлянському районі, фестиваль «Козацький гарт» в м. Червоноград.

Додатково зазначимо, що на виконання Указу Президента України День молоді щорічно відзначають в останню неділю червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: