Львів’янка Марія Музичук – чемпіонка України з шахів

У «ДНР» заборонили ввезення українських ліків
У «ДНР» розгортається масштабна кампанія по боротьбі з «контрабандою лікарських засобів» з України. Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

Львів виховує чемпіонів. У середу, 26 червня, завершився фінал Чемпіонату України з класичних шахів серед жінок та чоловіків. У жіночому турнірі перемогу здобула львів’янка Марія Музичук.

Чемпіонка навчається у Львівському державному університеті фізичної культури. Перемогу Марія виборола достроково – за тур до фінішу вона лідирувала із запасом в півтора очка.

У загальному підсумку Музичук Марія набрала 7,5 очок, випередивши найтитулованішу учасницю чемпіонату Наталію Жукову, яка набрала 6 очок з 9 можливих. Володарка срібла у ключовій партії поступилася Марії Музичук. Третє місце посіла кримчанка Оксана Грицаєва, набравши у загальному підсумку 5 очок.

Чемпіонат України з шахів став останнім серйозним випробуванням для львівської студентки-шахістки перед участю у ХХVІІ Всесвітній Універсіаді, яка відбудеться у липні в Казані. Здобувши впевнений тріумф на XI літній універсіаді з шахів, яка тривала у Львові з 7 до 14 квітня, Марія Музичук увійшла до складу студентської збірної України з шахів.

Додамо, попередньо Марія Музичук здобула перемогу у складі збірної України з шахів на Чемпіонаті світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: