На Львівщині діятимуть відстійники для фур

Про це повідомила прес-служба Управління Укртрансінспекції у Львівській області.

Водіям нагадують про обмеження руху вантажних автомобілів при високій температурі. Про обмеження попереджатимуть дорожні знаки, на дорогах діятимуть вантажні комплекси та спеціальні місця відстою «фур».

Працівники Укртрансінспекції, ДАІ та Служби автомобільних доріг вживають заходи відповідно до розпорядження Голови ЛОДА від 12.06.2013 р. №339/0/5-13 «Про обмеження проїзду великовагового автотранспорту дорогами загального користування при високих температурах повітря». Аби вберегти автомобільні дороги від руйнувань при спеці більше 28 градусів С, у розпорядженні Бродівського ДЕД почав діяти пересувний ваговий комплекс.

Під час перевірки 20, 21 та 24 червня 2013р. працівниками комплексу спільно з представниками прокуратури області проведено 239 контрольних зважування великовагового транспорту на посту ДАІ на 503 км+300м автодороги М-06 Київ-Чоп. Виявлено один випадок перевантаження транспортного засобу.

Проаналізувавши вантажопотоки та розміщення прикордонних переходів для організації контролю за рухом великовагового транспорту Управління запропонувало створити у Львівській області 9 стаціонарних та пересувних комплексів габаритно-вагового контролю. У тому числі, на посту ДАІ в Стрийському районі, ПВД «Автопорт-Львів» (м. Львів, вул. Шевченка, 335), у зоні митного контролю пунктів пропуску через державний кордон Рава-Руська та Краковець.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: