Рудяк закликав журналістів «не тішитись і не обсмоктувати» людське горе

Начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк запевняє, що міліція Львівщини не приховувала інформації про обставини трагічного випадку під час полювання.

Про це Рудяк повідомив сьогодні на брифінгу

«Знову у ЗМІ з'являється інформація, що міліція приховує інформацію, що міліція приховує інформацію щодо другого пораненого. Ну сенс нам приховувати цю інформацію», - сказав Рудяк.

Він розповів, що чоловік, який вистрелив і вбив одного чоловіка, справді поранив ще одного. «І сам надав йому першу медичну допомогу, перев’язав його», - повідомив Рудяк.

На зауваження журналістів, що інформації про ще одного пораненого не було у офіційному повідомленні відділу громадських зв’язків обласного управління міліції, Рудяк зазначив, що «не було тому, що нема результатів експертизи».

«Ви у діях міліції хочете знайти якийсь крючок. Прийшла людина, повідомила про те, що була на полюванні, стріляла вночі по вівсу, вистрелила і потрапила у шию чоловікові, який помер практично одразу. Іншу людини поранив. З чого тут тішитись і що тут обсмоктувати», - зазначив начальник міліції Львівщини.

«Він сам прийшов, здався у райвідділ, здав зброю. Слідчими було проведено огляд, вилучено набої і гільзи. Людина затримувалась. Порушена справа за статтею119 Кримінального кодексу України - вбивство з необережності. Проводиться розслідування. У людей горе - з одного боку людина загинула, з іншого - чоловік сяде на лаву підсудних», - розповів начальник обласної міліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: