Колодій відзначив спортивні заслуги гандбольної команди «ЛДУФК – Львівська політехніка»

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій відзначив почесною грамотою Львівської обласної ради вищолігову гандбольну команду «Львівський державний університет фізичної культури – Львівська політехніка», яка виборола срібні нагороди у чемпіонаті 2012-2013 років з гандболу серед команд вищої ліги. «Відзначити Грамотою Львівської обласної ради за досягнення високих спортивних результатів, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги», – йдеться у розпорядженні голови обласної ради.

Чоловіча гандбольна команда «Львівська політехніка – Львівський державний університет фізичної культури» – єдина чоловіча команда у вищій лізі чемпіонату України з гандболу, що відстоює спортивну честь не лише Львівщини, а й усієї Західної України. Особливістю команди є те, що до її складу входять не професійні спортсмени, а студенти та аспіранти вищих навчальних закладів Львова, що дозволяє дієво популяризувати ігрові види спорту та пропагувати ведення здорового способу життя у молодіжному середовищі регіону.

У сезонах 2005-2006 та 2006-2007 років команда ставала срібним призером першої ліги Чемпіонату України з гандболу серед чоловіків, у сезонах 2008-2012 років – ввійшла до п’ятірки кращих команд вищої ліги Чемпіонату України з гандболу. З 2001 року команду тренують заслужені майстри спорту Кужава Віктор та Окуп Юхим.

Про це повідомила прес-служба облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: