Колодій зустрівся із віце-спікером сейму Литовської Республіки

2 липня голова Львівської обласної ради Петро Колодій зустрівся із віце-спікером сейму Литовської Республіки П’ятрасом Ауштрявічюсом та Послом Литви в Україні П’ятрасом Вайтекусом.

Вітаючи високих литовських гостей, Петро Колодій сказав: «Радий вас вітати на Львівщині і маю великі сподівання, що у вас залишаться прекрасні враження про Львівщину. Ви отримаєте позитивну енергію, яку випромінює наше місто. Адже гості, які приїжджають до Львова, завжди стараються ще і ще повертатися сюди».

Також Петро Колодій висловив сподівання, що Республіка Литва, яка сьогодні головує в Раді Європи, всіляко сприятиме вступу України до європейської спільноти. «Поки в Європейському домі немає України, не можна стверджувати, що Європейський Союз сформовано», – зазначив Петро Колодій.

Під час зустрічі обговорювалися заходи і умови, після виконання яких Україна зможе стати асоційованим членом ЄС.

Учасники зустрічі відзначили позитиви, яких було досягнуто за два роки співпраці в рамках культурного обміну між Львівщиною і Вільнюським краєм та містом Каунас.

У зустрічі також взяли участь перший заступник голови облради Василь Пісний, заступник голови облради Валерій П’ятак, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, голова комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Павло Хобзей та депутат облради Святослав Шеремета.

Про це повідомила прес-служба облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: