На Львівщині адміністративні послуги можна отримати у 86 поштових відділеннях

Сьогодні, 2 липня, в приміщенні Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» за «круглим столом» обговорили питання щодо спрощення надання дозвільних та реєстраційних процедур для бізнесу. Засідання відбулось під керівництвом директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Дениса Шмигаля. Участь у роботі круглого столу взяли державні реєстратори, представники дозвільних структур, малого та середнього бізнесу.

Під час обговорення присутні розглянули діяльність облдержадміністрації щодо покращення умов ведення бізнесу, спрощення процедур, пов’язаних з отриманням дозвільних документів, змінами у сфері реєстрації бізнесу. Зокрема, було детально розглянуто зміни, які відбулися у зв’язку з набранням чинності Закону України від 16.10.2012 №5461-VI, відповідно до якого функції з реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців передано від виконавчих комітетів міських рад і районних державних адміністрацій в Державну реєстраційну службу України та її структурних підрозділів (зокрема, реєстраційній службі головного управління юстиції у Львівській області). Відтак, у місті Львові з приводу здійснення реєстраційних дій, майбутнім підприємцям слід звертатися за новою адресою: вул.Словацького, 1, другий поверх (приміщення Поштамту Львівської дирекції «Укрпошти»).

Учасники круглого столу обговорили питання зі створення на території області центрів надання адміністративних послуг, які включатимуть дозвільні центри, та діятимуть за принципом єдиного вікна, що знеособлюватиме контакт бізнесу з державними службами та пришвидшить надання адміністративних послуг і, зокрема, видачу дозвільних документів.

Зазначимо, що в рамках виконання завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу, а також налагодженої співпраці між облдержадміністрацією та Львівською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» створено центральний пункт дистанційного надання адміністративних послуг і 86 місць на базі поштових відділень області, в тому числі 50 у місті Львові та 36 у Буському, Пустомитівському, Турківському районах (по 10 поштових відділень у кожному) та Дрогобицькому районі (6 поштових відділень).

За посередництвом пошти можна отримати 29 адміністративних послуг. Такими послугами, зокрема, вже скористалися 153 особи. Наголосимо, що на сьогодні також триває активна робота із розширення можливості отримання адміністративних послуг через усі відділення поштового зв’язку області.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: