Соскін розповів, чому Васюник не став на захист Вакарчука

Львів своїм перебуванням вшанував відомий російський мільярдер єврей Міша Фрідман. Які ж інтереси у Фрідмана на Галичині?

Можна припустити, що він має відношення до НПК «Галичина» через Коломойського. А якщо Коломойський, значить і Димінський, який входить до десятки найбагатших львів'ян і, кажуть, є особистим другом Януковича. Але при цьому володіє телекомпанією «ЗІК», яка начебто стоїть в опозиції до влади, і клубом «Карпати». А якщо тут Коломойський і Димінський, то, як виглядає, десь поруч є і Васюник, народний депутат, обраний у мажоритарному окрузі Львова.
Васюник, як відомо, під час виборчої компанії бігав з пов'язкою на голові «Нас єднає мова», бив себе в груди, що він буде захищати інтереси львів'ян, але тепер його не знайдеш у Львові навіть із збільшувальним склом. І зараз Васюник навіть пискнути не може на захист Вакарчука проти Табачника, хоча Львівський університет знаходиться саме в його окрузі.
Може, Васюник виявився не Рембо, а звичайним боягузом, і до того ж кон’юнктурником, скориставшись Тимошенко для того, щоб разом з сектантом Яценюком захопити мандати народних депутатів, обвести навколо пальця і як завжди наївних українців?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: