Театр імені Марії Заньковецької таки відреставрують

4 липня о 15:00 біля Центрального входу до театру відбудеться брифінг щодо «Ремонтно-реставраційних робіт будівлі Національного театру ім. М. Заньковецької»

Громадськість м. Львова, області та органи державної влади з посиленою увагою слідкують за проходженням ремонтно-реставраційних робіт будівлі Національного театру ім. М. Заньковецької, а саме: частини центрального фасаду по вул. Лесі України 1. Як відомо широкому загалу, було виконано ряд реконструкційних робіт для реставрації фасаду будівлі, щоб максимального наблизити його вигляд до того, яким він був у середині ХІХ ст.  Завершальним етапом стала реставрація вікон та центральних вхідних дверей (парадний вхід) театру. Цю важку і клопітку працю проводили під контролем німецьких партнерів GIZ, які займаються оновленнями пам’яток архітектури історичних міст по всій Європі.
Брифінг організовано з приводу завершення частини «Ремонтно-реставраційних робіт будівлі Національного театру ім. М. Заньковецької». Місце проведення: Центральний вхід театру ім. М. Заньковецької. На запитання журналістів відповідатимуть: Генеральний директор театру Андрій Мацяк та представники GIZ.

Про це повідомила Олеся Галканова, фахівець із зв’язків з громадськістю та роботи з пресою НАУД театр ім. М. Заньковецької

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: