ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже замінило 4,4 км трубопроводів теплових мереж

На Київщині затримали підполковника поліції за хабар
Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила про те, що в ніч на 4 березня в Ірпені Київської області Департамент внутрішньої безпеки України спільно з працівниками СБУ та прокуратури провели затримання підполковника поліції, який попався на хабарі у 50 000 гривень.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на підприємстві триває ремонтний період з підготовки до нового опалювального сезону. Вже замінено 4,4 км трубопроводів теплових мереж. З них 3,8 км труби поміняно на попередньо ізольовані.

У кожному районі міста проводяться ремонтні роботи зі заміни теплових мереж. Зокрема, проводиться реконструкція магістральної теплової мережі ТЦ «Південної» по вул. Вулецькій, діаметр труби 700 мм. Тут буде замінено 460 м труби.

Завершуються роботи з відновлення ІІ-го тепло виводу ТЕЦ-1 по вул. Луганській.

Також відремонтовано на 1,6 км трубопроводів теплову ізоляцію. Капітально відремонтовано 13 котлів. Відновлено та відремонтовано близько 55 електродвигунів різної потужності. Промито хімічним способом 12 теплообмінників. Замінено 11 насосних агрегатів

На ТЕЦ-1 відповідно до Інвестиційної програми виконуються роботи з реконструкції та модернізації парогенератора ст. №8; виконується капітальний ремонт ВК ст. №1 та ін.

Загалом цього року на ремонти ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує витратити 37 млн. грн.

«Завдяки тому, що у Львові діє двоставковий тариф на теплопостачання, нам вдається вкладати такі кошти в заміну і модернізацію обладнання. Для порівняння, у 2012 році було витрачено 34 млн. грн., 23 млн. грн. – у 2011 році, а у 2006 році на ремонтну кампанію ЛМКП «Львівтеплоенерго» витратило 10,6 млн. грн», - розповідають тепловики

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: