У Миколаєві машина з підозрюваним у Врадіївській справі потрапила в ДТП (ФОТО)

Як повідомив журналіст Golos.ua, 5 липня, близько 10:00, в Миколаєві на перетині вулиць Нікольська і Артилерійська сталося ДТП за участю ВАЗ-2109 і джипа Hyundai.
У ВАЗ їхали співробітники служби Держохорони «Титан», а в Хюндаї співробітники спецназу СБУ «Альфа».

dtp2
Як розповіли очевидці, обидві машини намагалися проскочити на жовте світло, виїжджаючи з різних сторін перехрестя. Hyundai від удару перекинувся. Двоє пасажирів Hyundai отримали легкі тілесні ушкодження.
За словами джерела в правоохоронних органах, в Hyundai у момент ДТП знаходився один їз підозрюваних у Врадіївській справі. Хто саме, джерело не вказало.

dtp3
На місце події прибув начальник обласного ДАІ Геннадій Погорєлов, начальник управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації Світлана Хотіна, а через деякий час з'явився і губернатор області Микола Круглов.
Нагадаємо, що 26 червня 2013 року в смт Врадіївка, три міліціонери насильно затягнули 29-річну жінку в автомобіль, вивезли в лісопосадку, там побили і згвалтували. Зараз жінка перебуває у важкому стані в лікарні, а підозрювані у скоєнні злочину затримані та перебувають під слідством.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: