У Львові триває ремонтна кампанія на теплових мережах, - Садовий (відео)

На Львівщині визначили найкращого спортсмена лютого
Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді і спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області за головування Юрія Майбороди визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного лютого 2016 року представника кульової стрільби Павла Коростильова.

У Львові тривають активні роботи з підготовки до нового опалювального періоду. Ремонти на теплових мережах міста проводяться за кошти комунальних підприємств – Львівтеплоенерго та Залізничнетеплоенерго. Обидва підприємства цього року планують замінити 20 та 5 км теплових мереж відповідно. Про це розповів у зверненні міський голова Львова Андрій Садовий.

«Також ремонтна кампанія триває на мережах теплоенерго. У Львівтеплоенерго в цьому році буде відремонтовано 20 км мереж, в Залізничнетеплоенерго – 5 км тепломереж. Що це дає? Старі мережі мають втрати до 40%. Коли ми міняємо мережі, вкладаємо нові ізольовані труби, втрати зменшуються до 6-7%. Це економія газу і підвищення надійності», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: