У Трускавці людей позбавляють житла. Відео

Трускавчан можуть позбавити даху над головою.

Мешканці будинків №17 та №19 на вулиці Тараса Шевченка не можуть приватизувати свої оселі. У стінах міськради їм кажуть, що будинок, нібито, належить якомусь чоловікові, колишньому репресованому. Мешканці переконані, що це звичайна афера, будинок не міг колись належати якомусь власнику. За Польщі споруда служила конюшнею, за радянської влади її передали людям з умовою самостійного переобладнання в житло.

Детальніше про це журналістам Трускавецького Інтернет-телебачення розповіли мешканці 17-го будинку.
Жильці скаржаться, що їх просто виживають. Один з мешканців усіляко капостить своїм сусідам, не виключено, що за чиєюсь намовою. Умови й без того жахливі, кажуть люди, а їм то діру в стіні пробурять, то створять неймовірний лемент. Свої житлові умови мешканці демонстрували журналістам ТІТ.

Сьогодні щодо справи було декілька судових розглядів. Усі вони заходять в тупик, або ж хтось просто очікує, що людям увірветься терпець. Принаймні, так думають жильці.  Зі своїми претензіями вони зверталися також до міського голови Трускавця Руслана Козира.

Сьогодні ситуація виглядає так, що мешканців будинків №17 та №19 на вулиці Тараса Шевченка хочуть просто фізично вижити. Їхніми житлами хтось прагне заволодіти. Люди кажуть, що готові вдатися до радикальних методів протесту - аж до створення наметового містечка під стінами міськради Трускавця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: