Львівська ОДА хоче довіри із підприємцями

12717889_1288754777806490_1708277354698148366_n
Якщо ви забули, що продукувала радянська легка примословість, то ось. Рябеньке, страшненьке і ніяких шансів показати принади тіла.

Під керівництвом першого заступника голови Львівської  облдержадміністрації Богдана Матолича відбулась робоча нарада щодо зменшення тиску контролюючо-інспектуючих органів на бізнес.

Зокрема, під час наради обговорили правомірність та порядок проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності.

Богдан Матолич наголосив, що в рамках реалізації у регіонах завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, контролюючі органи повинні сприяти розвитку підприємництва, а всі плани перевірок мають бути публічними.

«Між владою, контролюючими органами та підприємцями повинна бути довіра. Якщо її не буде – не буде нових робочих місць, не буде розвитку бізнесу, а від так – розвитку регіону», – сказав перший заступник голови ОДА і додав, що це питання, безперечно, повинно залишатися на постійному контролі.

За результатами наради було запропоновано проводити, насамперед, камеральні перевірки, проаналізувавши звіти, цифри, тобто шляхом профілактичної роботи, діалогу і доброзичливого ставлення до підприємців.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: