Львівська пекарня відчинить свої двері для відвідувачів вночі

У п’ятницю, 12 липня, фестиваль «Ніч у Львові» подарує нову цікаву екскурсію – «Як печуть у Львові хліб». Під час екскурсії усі охочі зможуть ознайомитися з процесом виготовлення хліба та кондитерської продукції.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

У Львові працює міні-пекарня «Просто добрий хліб», яка славиться виготовленням продукції з натуральних інгредієнтів. Цього року компанія долучилася до фестивалю «Ніч у Львові» і організовує екскурсію на виробництво. На відвідувачів також чекає презентаційне частування.

«Під час «Ночі у Львові» ми запрошуємо познайомитися ближче із самим процесом виготовлення хліба. «Просто добрий хліб» постійно проводить різноманітні заходи для мешканців Львова. Зокрема, цього року наша компанія дев’ятий рік поспіль організовує «Свято хліба». Це масштабна акція, яка відбудеться 18 серпня у Шевченківському гаю», - розповів Андрій Чубко, директор міні-пекарні «Просто добрий хліб».

Усі охочі зможуть відвідати екскурсію «Як печуть у Львові хліб» у п’ятницю, 12 липня, о 23:00 год. Автобус на екскурсію відправляється о 22.30 год від просп. Свободи, зупинка біля Оперного театру.

Нагадаємо, екскурсія безкоштовна. Для участі потрібно зареєструватися на сайті lviv.travel. Кількість місць обмежена. Залишилося близько 20 квитків.

Довідка

Міні-пекарня «Просто добрий хліб», вул. Львівська бічна, 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: