Святослав Бойко представив свою "Палітру природної краси" (відео)

В суботу, 6 липня в приміщенні Палацу Мистецтв музею «Дрогобиччина» відбулася прем'єрна виставка картин художника Святослава Бойка «Палітра природної краси».

На ній були представлені роботи, створені митцем за останні роки, в основному -- це пейзажі рідного краю, які сповнені яскравого колориту та передають красу карпатської природи. Картини художника, насправді, дуже реалістичні, як сказано в буклеті «митець вибудовує розгорнені фронтальні композиції, що розкривають потугу гір, широчінь їхніх полонин, мінливість водної стихії», і це так, адже розглядаючи картини художника, складається враження присутності глядача на високій полонині, біля каскаду водоспадів чи в таємничому лісі.

Святослав Бойко -- лікар за фахом, але закладена в дитинстві любов до мистецтва дала поштовх до створення таких прекрасних робіт -- присутні на відкритті виставки мали змогу в цьому переконатись. Поділились своїми враженнями працівники музею «Дрогобиччина» Іван Дудич та Любов Васильків, викладач Дрогобицького педуніверситету та художник Петро Сидорчук, дружина автора виставки, пані Ірина та його перший вчитель -- Іван Можак.

Всі бажаючі можуть оглянути виставку в приміщенні Палацу Мистецтв музею «Дрогобиччина» до 6-го серпня.

Про це повідомляє ДРІТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: