У Львові виявили сім’ю з двома дітьми, які проживали в неналежних умовах

Внаслідок оперативних дій відділу у справах дітей Личаківської районної адміністрації  виявлено сім’ю в складі 2 дорослих (батька і матері) та 2 дітей віком 6 і 14 років в складних життєвих обставинах, що загрожували життю і здоров’ю дітей.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

За участю відділу у справах дітей департаменту гуманітарної політики ЛМР, відділу у справах дітей Личаківської РА, кримінальної міліції у справах дітей, фахівців Львівського міського центру для сім’ї дітей та молоді діти скеровані в міську дитячу лікарню для обстеження та надання медичної допомоги.

«До відділу у справах дітей Личаківського району поступив анонімний дзвінок, згідно з яким стало відомо, що сім’я з двома дітьми живуть у неналежних умовах. Проте крім імені матері та орієнтовного району проживання, жодної детальнішої інформації не було. В результаті пошуку за декілька днів було виявлено можливе місце проживання сім’ї з дітьми.

Виїздом на місце з залученням працівників відділу у справах дітей, кримінальної міліції у справах дітей, дільничних інспекторів міліції, Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, медичних працівників наведена анонімом інформація підтвердилась. Діти влаштовані в лікувальний заклад», - повідомили у відділі у справах дітей ЛМР.

Департаментом гуманітарної політики ЛМР проводиться службове розслідування. Матеріали передані в правоохоронні органи для проведення слідчих дій.

До слова, в 2012 році у Львові від батьків, які неналежно виконували свої обов’язки, було вилучено 16 дітей. В цьому році вилучено вже трьох дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: