На Львівщині затримані викрадачі дизпалива з нафтопродуктопроводу

05053949

Міліціонери затримали зловмисників під час викрадення чергової партії нафтопродуктів. Правоохоронці вилучили бочки, наповнені пальним, а також затримали вантажівку, яку зловмисники використовували у злочинних цілях.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю у взаємодії зі слідчим управлінням обласної міліції та під процесуальним наглядом обласної прокуратури припинили діяльність злочинної групи, якою було організовано систему викрадення дизпалива із нафтопродуктопроводу, що проходить через Львівську область.

Встановлено замаскований відвід від нафтопродукту довжиною декілька кілометрів, прокладений до сількогосподарських угідь колишньої селянської спілки, де було облаштовано спеціальну площадку із насосами, шлангами та іншим пристосуванням для перекачування викраденого дизпалива.

Встановлено причетність до скоєння злочину більше десятка осіб – мешканців Городоцького, Пустомитівського та Самбірського районів львівської області.

Слідчим управління відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 292 (Пошкодження об’єктів магістральних нафтопродуктів) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: