На Львівщині завершили всеукраїнські змагання «Стрімкі човни». Фото

5-7 липня 2013 року на озері Наварія тривали всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни» (західна зона).

Участь у змаганнях взяли 230 спортсменів із Луцька, Ковеля, Новодністоровська, Івано-Франківська, Бурштина, Хмельницького, Волочиська, Тернополя, Шацька, Рівного, Дубно, Березного, а також вихованців усіх чотирьох веслувальних спортивних шкіл Львівщини – СДЮШОР «Веслярик», ДЮСШ № 3 м. Львова, СДЮШОР № 1, ДЮСШ «Добротвір».

Змагання обслуговувала суддівська колегія на чолі з суддею національної категорії Богданом Балабаном (м. Тернопіль).

Серед представників Львівщини кращими були: Роман Притула, Назар Загорода, Сергій Магир (СДЮШОР № 1), Галина Ковальчук, Оксана Сторожук, Марта Галанчук, Софія Коваль (СДЮШОР «Веслярик»), Орест Дацьків, Андрій Дацьків (ДЮСШ № 3) та ін.

В командних змаганнях перемогла збірна дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» з м. Луцька, друге місце посіла команда спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Веслярик» (м. Львів), третє місце вибороли веслярі дитячо-юнацької спортивної школа з міста Хмельницького.

Команди-переможці та призери зональних змаганнях візьмуть участь у фінальних Всеукраїнських змаганнях «Стрімкі човни», що відбудуться в період з 29 липня до 1 серпня ц.р. у місті Дніпропетровську.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: