Ювілейне 10-е Ралі Галіція пройде на міжнародному рівні

Найближчими вихідними, 12-13 липня, Львів і Львівська область прийматимуть одну із гонок Чемпіонату України з ралі, 10-те Ралі Галіція. Ювілейна гонка, яка святкуватиме цього року своє десятиліття, стане автоспортивним святом для її учасників,  і для численних уболівальників.

Цього року 10-те Ралі Галіція відбудеться в статусі третього етапу Чемпіонату України, а також вперше в своїй історії увійде в календар Кубка Європи.

У списку учасників ралі - гонщики з Італії, Росії, Білорусії. Всього бажання випробувати свої сили в цій гонці виказав 51 екіпаж. Програмою ралі передбачено 8 спецділянок, і вони пройдуть переважно гравійними трасами Львівської області. Географія ралі охоплює дороги в районі населених пунктів Миколаїв, Новий Розділ, Тростянець, Стільсько, Діброва. Всього учасникам доведеться подолати дистанцію 425 км, з яких 150 км - це бойові спецділянки. Змагання триватимуть два дні: у п'ятницю та суботу. Церемонії відкриття і закриття відбудуться на площі перед Оперним театром, на пр. Свободи у Львові (п'ятниця з 19-00 - 23-00 та субота з 18-00 - 23-00). Вхід вільний для всіх пішохідних відвідувачів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: