Активісти громадської ради Шемчука обговорили вступ України у ЄС

Члени Громадської ради при Львівській ОДА посварилася через текст Положення, що регулює її роботу. Однак усе ж затвердили зміни до документа. Вони також висловили свою позицію щодо вступу України в ЄС, та щодо запровадження «сухого закону» в Україні.

Про це інформує репортер Львівського радіо.

Громадська рада, що діє при Львівській облдержадміністрації вже півроку, вирішила дещо змінити Положення про свою діяльність, однак тут таки почалися сварки. Як з’ясувалося, над новим положенням декілька місяців працювала спеціальна робоча група, а тому не всі члени Ради були з ним ознайомлені. Доки голосували за порядок денний, дехто покинув зал засідання з нецензурною лайкою.

Далі голови комісій запропонували Громадській раді кілька звернень. Серед них, звернення до Президента Литовської Республіки з проханням підтримати намір України щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС. Щоправда, таке звернення знову сколихнуло представників громади: 12 членів Ради – проти вступу України в Європейський Союз через аморальні закони, які доведеться наслідувати нашій державі. А ось за тверезе життя ратує більшість громадських активістів. На думку голови комісії охорони здоров’я Романа Піцикевича, у Верховній Раді мають підтримати тих, хто пропагує «сухий закон».

А голова товариства «Надсяння» Володимир Середа закликав Громадську Раду долучитися до збору пожертв на спорудження пам’ятника Михайлу Вербицькому.

Надалі в Громадській Раді планують напрацьовувати більше звернень до голови Львівської ОДА, які були б ближчими до проблем Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: