Львівський Кластер ІТБП та Турецькі авіалінії стали партнерами

Львівський Кластер ІТБП та Турецькі Авіалінії підписали партнерську угоду про співпрацю. Відповідно до домовленостей, працівники компаній-членів Кластеру ІТБП зможуть отримувати знижку на службові та персональні авіаперевезення.

Співпраця партнерів відбувається у рамках Кластерної програми лояльності IT-BPO Club та Преміум-програми корпоративного клубу Turkish Airlines.

«Співпраця компаній Кластеру ІТБП та авіакомпаній є пріоритетною у розвитку нашого бізнесу, так як здебільшого компанії-члени Кластеру працюють із закордонними замовниками, та потребують частих візитів до них. Ми також піклуємося про особисті потреби працівників галузі, тому в нашій домовленості з Турецькими Авіалініями, ми приділили окрему увагу цьому питанню. З 1 вересня кожен працівник зможе також використовувати знижки для приватних поїздок без жодних обмежень», – зазначив Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру ІТБП.

Нагадаємо, для того, щоб скористатися знижкою потрібно бути власником картки «IT-BPO Club». Всі працівники компаній-членів Кластеру отримають таку картку з 1 вересня 2013 року.

Рівень знижок незабаром можна буде дізнатися на сайті Кластеру у спеціальному розділі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: