У Львові у 17 будинках нема гарячої води

Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з підготовкою до нового опалювального сезону, на об’єктах теплопостачання проводяться планові ремонтні роботи.

Через планові ремонтні роботи на джерелах теплопостачання, гаряча вода не подається до 17 будинків: вул Некрасова,10 (гідравліка мережі від котельні по вул. Шімзерів,1а), Тиверська,3 (ремонт теплової мережі), Єфремова,68,79, Природна,8,10 (ремонт теплової мережі від ТЕЦ-1), Грінченка,1,5,11б,13,19, Творча,2,12,14,16, Очаківська,5,7 (ремонт магістральної теплової мережі до ЦТП по вул. Грінченка,3). Подачу гарячої води буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

Також сьогодні з 14.00 год буде призупинено подачу гарячої води до 6 будинків по вул. Стрийська,75,77,81,101,103,107 (заміна теплової мережі). Подачу гарячої води буде відновлено до 17.00 год 12 липня.

Гаряча вода подається до 1070 споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго»

«Зараз «Львівтеплоенерго» готує до зимового періоду усі джерела теплопостачання. У кожному районі, який ми обслуговуємо, проводяться планові ремонтні роботи. У зв’язку з ремонтними роботами, на певний час доводиться призупиняти подачу гарячої води до кількох будинків. Сподіваємося на розуміння наших споживачів, адже від цього залежить підготовка до опалювального сезону», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: