Матолич і П’ятак зустрілись із Тісо

12717889_1288754777806490_1708277354698148366_n
Якщо ви забули, що продукувала радянська легка примословість, то ось. Рябеньке, страшненьке і ніяких шансів показати принади тіла.

10 липня заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик взяли участь у зустрічі з Координатором системи ООН в Україні, постійним представником ПРООН в Україні Алессандрою Тісо.

Основною темою розмови під час зустрічі був подальший розвиток  співробітництва між системою ООН в Україні та Львівською областю. Пані Алессандра Тісо подякувала за співпрацю у рамках реалізації проекту в нашій області, а також цікавилася рекомендаціями від представників Львівщини щодо реалізації зазначеного проекту. Адже, на її переконання, у представників області багато хороших ідей для покращення та забезпечення міжнародної співпраці. Вона зазначила, що саме на Львівщині народжуються ідеї, які важливі для ПРООН.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак відзначив, що за час впровадження проекту ми вже стали надійними партнерами і вже відчуваємо конкретні результати такої співпраці. За моделлю ПРООН Львівська обласна рада напрацювала Програму проведення обласного конкурсу мікропроектів, яку сьогодні успішно реалізовує. Він також зазначив, що для Львівщини є дуже важливим у наступних фазах проекту розвиток напрямку енергозбереження.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик наголосив, що завтра минає два роки з часу підписання спільної угоди про партнерство між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та ПРООН. Він також відзначив, що мікропроектуванням охоплено 12 районів Львівщини. Зросла кількість громад, які виявляють бажання працювати з мікропроектами.

На зустрічі також були присутні представники проекту ПРООН, зокрема, менеджер проекту ПРООН Джейсінгх Сах, старший програмний менеджер ПРООН Юлія Щербініна. Від Львівської області у заході також взяли участь перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич, представники Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації, координатори Львівського обласного ресурсного центру громад проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.

Довідка

Проект ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” стартував 11 липня 2011 року у Львівській області із підписання спільної угоди про партнерство між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та ПРООН. Упродовж серпня 2011-го на конкурсній основі спільна комісія відібрала 8 основних районів для участі у проекті МРГ (Старосамбірський, Самбірський, Сколівський, Турківський, Жовківський, Бродівський, Перемишлянський та Буський), у лютому 2012 року обрано додатково 4 райони ( Радехівський, Сокальський, Дрогобицький та Золочівський). У кожному із згаданих 12 районів відібрано 4-5 населених пунктів для впровадження проекту. Загалом в області відібрано 57 населених пунктів, у яких впроваджується 62 проекти. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті МРГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: