Бізнесмени Львівщини кажуть, що відчули покращення

10 липня у Дрогобицькій райдержадміністрації відбулася зустріч з підприємцями у сфері торгівлі та громадського харчування. Під час зустрічі, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, йшлося про проблеми та перспективи розвитку малого підприємництва, про співпрацю влади і бізнесу.

Підприємці, зокрема, висловили побажання, щоб котролюючі органи більше уваги зосереджували на торгівельних та розважальних закладах, які працюють нелегально. Тих же, хто намагається діяти у правовому полі, потрібно підтримувати, або, принаймні не заважати. Водночас, учасники зустрічі як позитив відзначили, що останнім часом суттєво зменшилася кількість перевірок та самих перевіряючих структур.

Степан Рудницький наголосив, що при райдержадміністрації працює комісія з питань легалізації зайнятості та виплати заробітної плати. Її діяльність контролює особисто голова райдержадміністрації Михайло Винницький, який питання соціального захисту населення та наповнення бюджету ставить на перше місце.

Однією з тем розмови була участь підприємців у розвитку туризму та туристичної інфраструктури, зокрема. Бізнесмени отримали запрошення долучитися до проведення культурних подій, які незабаром проходитимуть на території району — ІІ-го молодіжного фестивалю “Франко Фест” та першого Фестивалю меду.

У зустрічі взяли участь депутат обласної ради Михайло Задорожний, депутати районної ради Михайло Чапля, Богдан Старінщак, Ярослав Мигаль, підприємці, представники відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості райдержадміністрації.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької РДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: